Betsson Poker arvostelu

 

Betssonin taustalta löytyy Tukholman pörssissä listattu emoyhtiö ja Betsson onkin yksi luotetuimmista ja vakavaraisimmista vedonlyöntiyhtiöistä. Betssonin pelitili onkin lähes pakollinen kaikille suomalaisille online-pelaajille; nettisivut ja softat suomeksi, tuki suomeksi ja suomalainen pankkitili…

Betssonin pokeripuoli toimii Ongamen verkossa, joten toimintaa ja vastustajia riittää kaikille. Kauttamme saat nyt erinomaisen bonuksen ja jopa 40% Value Cash Back palautuksen maksamastasi rakesta.

Betssonilla voit pelata nyt myös Entraction-pokeriverkkon pelejä. Eurotables-peleistä saat kauttamme 30% rakebackin. Avaa pelitili Betssonille linkkiemme kautta ja saat rakebackin automaattisesti. Betsson maksaa rakebackin suoraan pelitilillesi kahdesti kuussa.

Ohjelmisto & Verkko

Ongamen ohjelmisto on hyvä ja erittäin monipuolinen. Voit käyttää avattaria tai kytkeä ne pois päältä. Pelaajakohtaiset muistiinpanot ja pelaajien merkitseminen eri väreillä ovat mukavia lisäominaisuuksia. Miinus tulee pokeriservereiden välillä tapahtuvasta hyytymisestä.

Pieni miinus tulee myös pokeriaulasta josta on hiukan hankala valita haluamansa pöydät. Pöytien tilastot ovat kyllä käytössä, mutta näet esim. floppiprosentin vasta kun valitset tietyn pöydän. Pöytien keskinäinen vertailu on siis turhan hankalaa. Viimeisin päivitys paransi tilannetta huomattavasti mutta pokeriaula on edelleenkin pikkuisen sekava ja hidas.

Harvoja pokeriohjelmistoja joita pelaajan ei ole pakko ladata koneelleen, sillä käytössa on myös flash-versio.

Pelitarjonta on monipuolinen: Texas Holdem, Omaha, Omaha H/L, 7 Card Stud, Razz ja sekapelit (HORSE jne.)

Rahaliikenne

Talletukset hoituvat tavanomaisin vaihtoehdoin:Neteller, Moneybookers, Visa, Mastercard, Click2pay, pankkitili

Sujuvat kotiutukset:Neteller,pankkitili, Moneybookers, shekki, Clic2pay. Kotiutuksissa ei ole ongelmia ja ne hoituvat poikkeuksellisen nopeasti.

Asiakaspalvelu

Erittäin asialliset tukipalvelut saat tarvittaessa suomeksi live-chatilla, sähköpostilla tai puhelimitse.

Poker Club/ Value Back ja Rakeback

Betssonin uusi Poker Club tarjoaa pelaajille jopa 40% Value Back palautuksen rakesta, kerää kuukaudessa:

500 pelaajapistettä ja saat 4% (+4%)* palautuksen.

3000 pp/kk ja 11%(+4%),

6000 pp/kk ja 16% (+4%)

Yli 6000 pp/kk viimeisen 12 kuukaudessa keränneet saavat 26% palautusta, ja yli 20000 pp keränneet 36% palautuksen (+4%).

*VIP Clubin kautta saa 4% palautuksen Poker Club palautuksen lisäksi.

Poker Clubin Value Back hyvitykset maksetaan automaattisesti pelitileille.

Value back koskee vain Ongamen verkossa pelattavia pelejä. Entraction-pokeriverkon Eurotables-peleistä saat kauttamme 30% rakebackin. Avaa pelitili Betssonille linkkiemme kautta ja saat rakebackin automaattisesti. Betsson maksaa rakebackin suoraan pelitilillesi kahdesti kuussa. Maksettavan rakebackin on oltava vähintään €60/kk.

Bonukset

Betssonilta löytyy tällä hetkellä kolme erilaista talletusbonusta:

1. 100% ensitalletusbonus 0-$150, vaatii 10 pistettä/bonusdollari vapautuakseen. Aikaa bonuksen pelaamiseen on 60 päivää. Tämä on Betssonin tavallinen bonus kaikille pelaajille ja tähän ei tarvita bonuskoodeja – se tulee automaattisesti.

2. 100% ensitalletusbonus talletukselle 200-$555, bonuskoodi FDB555, vaatii 8 pistettä/bonusdollari vapautuakseen. Aikaa bonuksen pelaamiseen on 60 päivää. Bonuskoodia käytetään silloin kun rahaa siirretään ensimmäisen kerran pelitililtä pokeritilille!

3. Talleta vähintään $1.000 ja saat $1.600 bonuksen, bonuskoodi VIP1600, vaatii 10 pistettä/bonusdollari vapautuakseen. Aikaa pelata on 60 päivää. päivää. Bonuskoodia käytetään silloin kun rahaa siirretään ensimmäisen kerran pelitiltä pokeritilille!

Kuinka saan bonukset ja VIP Value Cash Backin ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan), yli 500 pistettä/kk saavuttavat pelaajat ovat automaattisesti mukana Value Back – ohjelmassa. Kaikki linkkiemme kautta rekisteröityvät saavat myös 30% rakebackin Eurotables-peleistä.

2. Luo pelitili

3. Tee talletus-käytä bonuskoodeja jos teet yli $200 ensitalletuksen.

4. Aloita pelaaminen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *