Calculatem Pro

 

On helpompikin tapa voittaa pokerissa enemmän! Pelaajat jotka voittavat eniten rahaa eivät välttämättä ole niitä taitavimpia pokerinpelaajia- he käyttävät pottikerroin laskureita tehdäkseen parempia, nopeampia ratkaisuja ja vievät rahasi. Riippumatta siitä kuinka hyvä pelaaja olet tarvitset parhaan apuohjelman pysyäksesi koko ajan askeleen muita edellä. Tarvitset uusimman ja edistyneimmän pottikerroin laskurin.

Calculatem Pro on juuri tätä -paras ! Jokainen pelaaja haluaa pelata kuin ammattilainen. Nyt voit saada saman edun kuin useimmilla hyvillä ammattilaisilla on. He ymmärtävät voittomahdollisuutensa ja pottikertoimensa jokaisessa jaossa. Kun pelaat Calcultem Pro:n avulla saat tämän saman edun hyväksesi kaikissa tilanteissa välittömästi ja tiedät: Kätesi vahvuuden – voittomahdollisuutesi – kädet joille voit hävitä – pottikertoimesi – kuinka käsi tulisi pelata ja paljon muuta !

Vaikka sinusta ei koskaan tulisikaan pokeriammatilaista voit kuitenkin voittaa rahaa kuten he Calculatem Pro:n avulla. Et tarvitse syöttää pelaajien tietoja tai kortteja käsin vaan Pro Calculatem tekee kaiken automaattisesti. Ohjelmisto on todella helppo ja yksinkertainen käyttää, näet kertoimet ja neuvot heti.

Calculatem Pro siis todellakin kertoo sinulle kuinka käsi tulisi pelata: olisiko parasta luopua, korottaa vähän, korottaa paljon, maksaa pieni panostus… Jos olet vakavissasi pokerin suhteen ja haluat voittaa enemmän rahaa, Pro Calculatem on helpoin tapa. Ja sitten se kaikkein paras uutinen – täältä SAAT SEN ILMAISEKSI ! Mene tästä linkistä Calculatem Pro :n kotisivuille, seuraa ohjeita ja hanki oma lisenssisi ilmaiseksi. Saat lisäksi kaikki Party Pokerin, Full Tiltin, Titan Pokerin tai Pasific Pokerin normaalit ensitalletusbonukset.

__________________________________________________________

Testaa ilmaiseksi PokerOffice. Tiedät pian kuinka vastustajasi pelaavat ja missä itse teet virheitä. Yksi parhaista pokerinpelaajan työkaluista. Kaikki tarvittavat tilastot oman ja vastustajien pelin analysoimiseksi.

Näet livenä pelitilanteessa vastustajasi tilastot, näet pottikertoimet ja kunkin vastustajasi pelityylistä kertovan ikonin. Pokerofficen hinta kokeilujakson jälkeen on $79.

__________________________________________________________

Neteller on lähes pakollinen kaikille nettipokerin pelaajille. Netellerin perustivat netin rahapeliyhtiöt varojen siirtelyn helpottamiseksi. Neteller tili on turvallinen ja nopea tapa siirtää rahaa eri pelisaiteille ja takaisin. Nostot Netelleristä voit tehdä suomalaiselle pankkitilille . Pari vinkkiä Neteller tilin avaamiseen ja tilin “upgreidaamiseen”: Heti kun olet avannut Neteller tilisi käy kohdassa “upgrade account” jossa rekisteröit suomalaisen pankkitilisi rahan nostamista varten. Tarvitset pankkitilisi IBAN ja SWIFT koodit, ne löytyvät tiliotteeltasi. Neteller tekee pienen koetalletuksen tilillesi varmistaakseen että olet todellinen tilinhaltija. Kun olet rekisteröinyt onnistuneesti pankkitilisi voit pyytää ilmaista Neteller korttia ( Global Wallet MasterCard/Visa), jolla voit nostaa voittosi suoraan pankkiautomaatista. Kortti käy maksuvälineeksi myös kaupan kassalla.

Puhelinnumeron Neteller haluaa muodossa 00358… ei siis +358… Kun avaat pelitilin pokerisaitille käytä samaa sähköpostisoitetta kuin mitä käytit Netellerin tiliä avatessasi.

___________________________________________________________

Moneybookerstoimii käytössä Netellerin tavoin, tili on yksinkertaisempaa avata ja rahansiirrot suomalaiselta pankkitililtä Moneybookersiin toimivat nopeammin.

Kotiutukset joskus hitaammin kuin Netellerissa, eikä korttimahdollisuutta ole. Joudut siis kotiuttamaan rahat pankkitilille. Moneybookersin hyväksyvät lähinnä Eurooppalaiset peliyhtiöt. Moneybookersia voit käyttää myös muuhun turvalliseen nettimaksamiseen esim. Skype hyväksyy Moneybookersin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *