Cardozagames 200% max. $ 600

 

Yleistä

Cardozagames liittyi iPokerin verkkoon muiden Tainin verkon saittien tavoin. Gardoza brandi on tuttu alaa seuranneille pokerikirjallisuuden kustantajana. Saitti panostaakin paljon pelaajiensa perehdyttämiseen pokerin saloihin. Jos olet aloittelija tai haluat muuten perehtyä paremmin pokerin saloihin on tämä saitti hyvä valinta.

Pelitarjonta

CardozaGames kuluu iPokerin verkkoon yhdessä esim. Titan Pokerin ja CDPokerin kanssa. iPokerin verkko on Tainin ja Tribecan siihen yhdistymisen jälkeen nettipokerin suurimpia ja pelitarjonta on loistava. Pelaajien taso ei aina päätä huimaa ja tämä onkin yksi parhaimmista pokeriverkoista jos etsit löysiä pelejäja huonoja pokerinpelaajia. Pelit keskittyvät Texas Holdemin no-limit pöytiin.

Turnaustarjonta on erittäin hyvä ja monipuolinen – paljon hyviä takuupottiturnauksia, joissa palkintosummiin nähden vähän pelaajia.

Pokerisofta

Playtechin ohjelmisto on yksi nettipokerin parhaista, hyvä grafiikka ja riittävät tilastot. Pelaajakohtaiset muistiinpanot on helppo tehdä ja voit myös merkitä “kaverisi”. Mitään selkeitä puutteita ohjelmasta ei löydy. Pokeriaula on selkeä ja löydät nopeasti haluamasi pöydät.

CardozaCames antaa pelaajileen mahdollisuuden käyttää TCOP opetusohjelmaa. Ten Commandments of Poker on erittäin käyttökelpoinen apuväline pokerin opetteluun.

Rahaliikenne

Talletukset ja kotiutukset hoituvat nopeasti ja ilman ongelmia. Maksuväline valikoima on hyvä; VISA/VISAelectron, MasterCard, Neteller, Moneybookers ja pankkisiirto. Talletukset ja kotiutukset ovat maksuttomia.

Asiakaspalvelu

Tukipalvelut käytössä 24/7 joko sähköpostilla tai live-chatin avulla. Asiakaspalvelussa ei ole ollut valittamista.

Bonus

Uusien pokerisaittien on pakko tarjota vanhoja saitteja paremmat bonukset pärjätäkseen kilpailussa. Cardozan bonus 200% max.$600 on iPokerin verkon ehdottomasti parhaimpia bonuksia.

Bonus on automaattinen kaikille uusille pelaajille eli bonuskoodeja ei tarvita.

Bonus vapautuu automaattisesti pelitilillesi $5 erissä aina kun olet saanut kasaan 400 pistettä. Bonuspisteitä kertyy muiden iPokerin saittien tavoin kaikista jaoista joissa sinulle on jaettu kortit.

Pisteitä kertyy siis todella nopeasti ja bonus on helposti pelattavissa. Aikaa bonuksen pelaamiseen on 60 päivää.

Lisäksi saat ilmaisen pokerikirjan heti kun olet kerännyt 10 pistettä. Katso ohjeet Cardozan nettisivulta.

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Luo pelitili

3. Tee talletus

4. Aloita pelaaminen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *