Betway 500% max. $ 5000

 

Yleistä

Betway on toiminut alalla jo kymmenen vuotta joten kokemusta ja osaamista riittää. Vuodesta 2002 Emoyhtiönä on toiminut Garmen Media Group. Pokerin (Microgaming) ohella tarjoaa Betway myös kunnon vedonlyöntikertoimet ja laadukkaan kasinon. Betway toimii Gibraltarilta käsin ja sillä on EU-lisenssi.

Pokerisofta

Microgamamingin verkossa käteispelejä riittää ja vastustajia löytyy. Microgamingin softa on hiukan tylsän näköinen mutta erittäin hyvin toimiva ja siitä löytyvät kaikki tarvittavat toiminnot. Myös turnaus- ja sittarivalikoima on erinomainen. Viimeisimpien päivitysten jälkeen useaa pöytää on nyt helpompi pelata samanaikaisesti. Käytössä on nyt myös flash-versio.

Rahaliikenne

Talletukset hoituvat tavanomaisin vaihtoehdoin:Neteller, Moneybookers, Visa, Mastercard. Luottokorttitalletuksista peritään 1,5% veloitus. Muutoin talltukset ja kotiutukset ovat ilmaisia.

Kotiutukset käsitellään seuraavana arkipäivänä

Bonus

500% max.$5000 bonus on nettipokerin suurimpia.

Bonus vapautuu 1$/30 bonuspistettä. Aikaa bonuksen pelaamiseen on 3 kuukautta.

Muutama esimerkki bonuksesta:

Talletus Max Bonus Vaadittavat bonuspisteet

$100 $500 15 000

$500 $2500 75 000

$1000 $5000 150 000

Kun olet kerännyt tarpeeksi bonuspisteitä pistä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] , aiheeksi Bonus5000 ja sähköpostiin mukaan tietenkin omat pelaajatietosi.

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Luo pelitili

3. Tee talletus

4. Aloita pelaaminen, muista lähettää sähköposti kun bonuspisteet on kasassa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *